

CaJohns Rougaroux Hot Sauce

Opis
Rougaroux to legendarny wilkołak ze świecącymi oczami i ostrymi jak brzytwa zębami. Sos w stylu Luizjana na bazie odmian chili z Karaibów: żółtej Scotch Bonnet, żółtej 7 Pod, żółtej Trinidad Moruga Scorpion oraz Fatalii. Wyjątkowo ostry ale zarazem smaczny sos.
Skład: chili (Scotch Bonnet Yellow, Trinidad Moruga Scorpion, 7 Pod Trinidad Yellow, Fatalii), ocet, cukier trzcinowy, sól morska, czosnek, przyprawy, cytryna.
Zastrzeżenie: Sos jest wyjątkowo ostry. Począwszy od zakupu, całe ryzyko związane z jego używaniem i spożywaniem, przechodzą w całości na Nabywcę.
Szczegóły
Opakowanie | butelka, 148 ml |
Skala (1-10) | 10+ |
Skala Scoville'a | ? |